Tehnologia

NE PLACE INFRAROȘU…

Căldura emisă de un element de încălzire cu infraroșu este absorbită doar de obiectele solide. Aceasta este transferată direct către o persoană, masă sau podea și nu către aer.

Din acest motiv, putem spune că aceasta va fi distribuită egal către elementele înconjurătoare și nu va fi „pierduta în vant”. Funcționarea elementului de încălzire este sigură, nepoluantă și are strălucire redusă și eficientă ridicată.

FIBRA DE CARBON „RULES”

State of the art” în materie de elemente de încălzire cu infraroșu, sunt cele făcute din fibră de carbon. Au durată de viață mai mare cât și eficiență mai mare, comparativ cu cele din quartz.

Nu produc efect de seră și convertesc peste 90% din energia consumată în căldură. Se pot folosi în deplină siguranță atît la interior cît și la exterior. Nu produc mirosuri, radiații ultraviolete, sau gaze poluante și funcționează fără zgomot.

GATA DE BĂGAT ÎN PRIZĂ

Sunt practice, sunt ușor de folosit, design inovator și funcționează în orice anotimp. Nu necesită ventilație, nu produc efecte negative asupra mediului și ne aduc confortul din interior la exterior.

Încălzirea cu energie infraroșu, este cel mai practic mod pentru a adăuga căldură în spații precum balcoane, terase, grădini, verande și orice alt spațiu interior, sau exterior ce nu poate beneficia de sisteme complexe de încălzire.